Het gebruiksgemak van de sensor cartridge (eMonitor)

De eMonitor is onderdeel van het ‘high tech emulsiebeheer‘ concept, dat 24/7 emulsies volautomatisch meten én bijvullen voor iedere metaalbewerker mogelijk maakt.

De eMonitor is een volautomatisch emulsie-meetsysteem. Onderstaand zijn de eigenschappen en voordelen van de eMonitor op een rijtje gezet. Één daarvan betreft de makkelijk verwisselbare sensorcartridge. Meetsensoren kunnen namelijk na een tijd vervuild raken, wat gevolgen kan hebben voor de meetwaarden. KSM verzorgt de reiniging van deze cartridges waarna ze weer inzetbaar zijn. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is het omwisselen van de sensorcartridges en de te reinigen cartridge opsturen naar KSM.  Zie in bijgaande video hoe eenvoudig de sensorcartridge uitneembaar is.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.