Vacature: Account Manager Binnendienst (uren: in overleg)

Atest
WERKEN BIJ KSM
ACCOUNT MANAGER BINNENDIENST

KSM is voor alle industriële sectoren de aangewezen partner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen en het (volautomatisch) ontzorgen van het emulsiebeheer. Als leverancier van industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen van wereldmarktleiders als Castrol, Quaker Houghton, Shell en Fuchs biedt KSM, naast zestig jaar kennis en ervaring, een uitgebreid pakket aan producten en diensten.

Als uitbreiding van het huidige team zijn wij momenteel op zoek naar een Account Manager Binnendienst. 

Vacaturedetails

 • Standplaats: Schinnen
 • Salarisindicatie: € 2.700 - € 3.700
 • Type dienstverband: Fulltime (40 uur)
 • Part-time 32/36 uur bespreekbaar
 • Denk/werkniveau: MBO of hoger
 • Ervaringsniveau: Medior/Senior

Wie wordt jouw werkgever?

KSM is een full-service leverancier van smeermiddelen en aanverwante technische producten en -diensten en we richten ons exclusief op productiebedrijven binnen de metaalsector en industrie. De technische behoefte van de klant en zijn machinepark zijn ons uitgangspunt. Bij iedere klant maken wij een op maat gesneden aanpak, waarbij we kijken hoe we met onze producten en diensten van waarde voor de klant kunnen zijn. Dit doen we met ons team van smering-deskundigen, technische support engineers en interne ondersteunende collega’s.

 • Wil jij deel worden van een enthousiast en gedreven team?
 • Heb je een sterke focus op het vinden van klantbehoeften en om deze ingevuld te krijgen met de oplossingen die jij aandraagt?
 • Heb je enige ervaring en affiniteit met techniek en maakbedrijven?

De sfeer in ons bedrijf is professioneel, maar ook informeel. Samenwerking met collega’s in het belang van de klant staan bij ons centraal. Wij bieden een uitgebreid opleidingspakket om te kunnen excelleren in je functie.

Wat ga je precies doen?

Als Account Manager Binnendienst onderhoud je proactief contacten met klanten en prospects. Je bent gedreven om kansen te ontdekken om onze producten en diensten te verkopen aan maakbedrijven, hetzij bij onze klanten of bij prospects. KSM verkoopt smeermiddelen, een pakket aan diensten om smering en onderhoud te optimaliseren, consultancy diensten als ook verschillende technische apparaten en software. Zo zijn er heel veel invalshoeken om commercieel creatief naar maakbedrijven te kijken. KSM wil geen producten en diensten verkopen waar de klant geen behoefte aan heeft. Maar als de behoefte er is, waarom deze dan niet invullen via ons?

Je werkt nauw samen met je collega’s van de binnendienst enerzijds, en met de buitendienst Account Managers, technische support engineers en Marketing anderzijds. Je standplaats is ons kantoor in Schinnen.

Wat er van jou wordt verwacht

 • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau;
 • Je praat makkelijk met technici, inkopers en managers bij zowel kleine als ook grote bedrijven;
 • Je bent bereid om te leren over de vakgebieden smering & onderhoud;
 • Je hebt affiniteit met maakprocessen en daarvoor benodigde apparatuur;
 • Je bent gefocust en gedreven je commerciële doelen te behalen;
 • Je bezit goede vaardigheden in de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je bent handig in het gebruik van moderne ICT-systemen en programma’s.

Ons aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Je wordt goed ingewerkt en we zullen je opleiden op het gebied van smeerkennis, onderhoudstechnieken en het werken met onze technische producten. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. Wij zoeken iemand om aan te nemen in vast dienstverband, op basis van een 40-urige werkweek. Een kortere werkweek, tot 32 uur, is bespreekbaar.  

Interesse?

Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met de heer Xavier Keulen-Thomassen, Algemeen Directeur KSM, via: x.keulen@ksmindustrial.com. Hier kun je ook je sollicitatie aan richten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.