Shell transformatorolie

Shell_smeermiddelen_2

KSM levert Shell smeermiddelen en Shell smeervetten in Nederland en België. Het portfolio, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende en specifieke toepassingen, omvat vele en hoogwaardige industriële smeermiddelen en smeervetten. Onderstaand een overzicht van het assortiment Shell transformatorolie.

Shell transformatorolie

Shell Diala S4 ZX-I

Shell Diala S4 ZX-I is begin 2015 door Shell gelanceerd en een nieuwe, op GTL (Gas to Liquids)-technologie gebaseerde, transformatorolie die de Shell Diala S2 en Shell Diala S3 vervangt.

Ten opzichte van traditionele oliën biedt Shell Diala S4 ZX-I een verhoogd prestatieniveau en meer zekerheid. Het zwavelgehalte is in feite nul en bovendien heeft deze olie een uitzonderlijk hoge weerstand tegen afbraak door thermische en oxidatieve belasting. Shell Diala S4 ZX-I voldoet aan IEC60296 (laag zwavelgehalte, hoge oxidatiestabiliteit).
Uit operationeel oogpunt is Shell Diala S4 ZX-I simpel toe te passen. Het is volledig compatibel en mengbaar met bestaande transformatoroliën (behoudens standaard IEC-richtlijnen) en kan op dezelfde manier als een standaard geïnhibeerde olie worden gemonitored (op olieafbraak en als onderdeel van een DGA-beoordelingsprogramma).

Shell Diala S4 ZX-I is goedgekeurd door de belangrijkste transformatorfabrikanten en door de meeste belangrijke eindgebruikers op het gebied van opwekking, transmissie en distributie van elektriciteit.

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

In samenwerking met een toonaangevend en merkonafhankelijk laboratorium, verzorgt KSM het nemen van oliemonsters en een snelle rapportage van de olieanalyse.

KSM  vervult niet alleen de rol van leverancier, maar zorgt aan het eind van de keten ook voor de afvoer van gebruikte en afgewerkte olie en ontzorgt hiermee de gebruiker.

Dankzij een samenwerkingsverband met enkele strategische partners wordt volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinereiniging geboden.

Met volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinesmering wordt, samen met de klant een geoptimaliseerd smeerproces, gerealiseerd. 

Shell veiligheidsbladen

Het complete assortiment Shell smeermiddelen en Shell smeervetten, inclusief uitgebreide productinformatie- en productveiligheidsbladen, is terug te vinden via de actuele Shell smeermiddelen online productcatalogus.

Meer info

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.