Op woensdag 16 en donderdag 17 november neemt KSM (stand 239) deel aan de ‘Precisiebeurs’ in de Brabanthallen te Den Bosch.  De Precisiebeurs is de vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen: van mechatronic engineering & systems, metrology, vacuüm & clean, micro processing & motion, laser & photonics tot en met production for high precision.

Tijdens de 'Precisiebeurs'
presenteert KSM met Aquaslide een nieuw koelsmeerconcept dat olievrij Triple Clean Verspanen op waterbasis mogelijk maakt. Deze nieuwe technologie helpt verspanende bedrijven om te voldoen aan de steeds hogere reinheidseisen die eindklanten stellen, tegen de laagste (reinigings)kosten, in een schone en veilige omgeving voor operators.

AQUASLIDE_Presse_3_Copyright_polsterpics.com_low

Triple Clean Verspanen
Recente tests bij partners van KSM uit de hightechindustrie laten zien, dat de inzet van Aquaslide op drie fronten zorgt voor verbetering:

- Schonere werkstukken (geen HIO-elementen);

- Schonere machines (betere prestaties);

- Schonere werkomgeving (veiliger werken, HSE, geen gevaarlijke bestanddelen volgens EU-verordening).

Video: Aquaslide

Alvast meer weten over Aquaslide?
Bezoek dan onze Aquaslide webpage voor uitgebreidere informatie.
Maar uiteraard heten we u ook tijdens de 'Precisiebeurs' van harte welkom op onze stand, waar u tevens kennis kunt maken met o.a. de (koel)smeermiddelen van Castrol, Quaker Houghton en Shell, het high-tech-emulsiebeheer concept dat het voor iedere metaalbewerker mogelijk maakt om emulsies 24/7 volautomatisch te meten én bij te vullen, en de Belki Filtratieapparatuur.

Gratis kaarten

Aarzel dan ook niet en bezoek onze stand (239) tijdens de 'Precisiebeurs'. Dit kan op beide beursdagen van 09.30 tot 17.00 uur.
Voor gratis toegang: klik HIER.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.