Shell tandwielkastolie

Shell_smeermiddelen_2

KSM levert Shell smeermiddelen en Shell smeervetten in Nederland en België. Het portfolio, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende en specifieke toepassingen, omvat vele en hoogwaardige industriële smeermiddelen en smeervetten. Onderstaand een overzicht van het assortiment Shell tandwielkastolie.

Shell Omala S1 W

Oliën voor industriële overbrengingen.

Shell Omala S2G

Minerale smeerolie voor zwaar belaste tand- en wormwieloverbrengingen.

Shell Omala S3 GP

Oliën voor extreem zwaar belaste industriële overbrengingen.

Shell Omala S4 GXV

Synthetische smeerolieolie (PAO) met uitstekende prestaties voor industrieel drijfwerk, onderhevig aan hoge mechanische belastingen en met een zeer lange gebruiksduur, onder grote thermische belasting, waarbij tegelijkertijd een hoge bescherming tegen 'micropitting' geboden wordt.

Shell Omala S4 WE

Synthetische antislijtageolie voor wormwieloverbrengingen, inzetbaar over een zeer breed temperatuurgebied.

Shell Morlina S4 B

Synthetische smeerolie met hoge prestaties voor de smering van lagers en systemen met omloopsmering.

Shell Tegula Oil V 32

Speciale hoogwaardige minerale smeerolie voor treintransmissies, variatoren, vloeistofkoppelingen en tandwieloverbrengingen.

Shell Naturelle Gear Fluid EP

Synthetische milieuvriendelijkere biologisch afbreekbare smeerolie met groot temperatuurbereik voor zwaar belaste tand- en wormwieloverbrengingen.

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

In samenwerking met een toonaangevend en merkonafhankelijk laboratorium, verzorgt KSM het nemen van oliemonsters en een snelle rapportage van de olieanalyse.

KSM  vervult niet alleen de rol van leverancier, maar zorgt aan het eind van de keten ook voor de afvoer van gebruikte en afgewerkte olie en ontzorgt hiermee de gebruiker.

Dankzij een samenwerkingsverband met enkele strategische partners wordt volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinereiniging geboden.

Met volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinesmering wordt, samen met de klant een geoptimaliseerd smeerproces, gerealiseerd. 

Shell veiligheidsbladen

Het complete assortiment Shell smeermiddelen en Shell smeervetten, inclusief uitgebreide productinformatie- en productveiligheidsbladen, is terug te vinden via de actuele Shell smeermiddelen online productcatalogus.

Meer info

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.