Castrol pure snijolie

Castrol_pages

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace. Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol snijolie.

Castrol pure snijolie

Castrol Honilo

Snijolie geschikt voor honen en superfijn afwerken en compatibel met de meeste metalen. Honilo kan helpen de levensduur van hoonstenen te verlengen en een hoogwaardige oppervlaktekwaliteit en maatnauwkeurigheid te behouden.

Castrol Variocut

Een compleet assortiment zuivere oliën op basis van sterk geraffineerde basisolie en beproefde technologie. Geformuleerd zonder gechloreerde paraffine. Voldoet aan de eisen voor metaalbewerkingen, van ruwe tot fijnmachinale bewerkingen.

Castrol Ilocut

Ons complete assortiment zuivere oliën op basis van beproefde additieventechnologie en sterk geraffineerde basisoliën.

Castrol CareCut ES

Assortiment zuivere verspaningsvloeistoffen op basis van geavanceerde biologisch afbreekbare estertechnologie die is ontwikkeld om een hoge oppervlaktekwaliteit en maatnauwkeurigheid te behouden.

Castrol Hyspray

De Hyspray-vloeistoffen van Castrol voor minimaalsmering op aluminium en ijzerhoudende legeringen zijn geschikt voor een- en tweekanaalssystemen.

Totaalpakket aanvullende services

KSM faciliteert een uitgebreid aanvullend (diensten)pakket voor het optimaliseren van het vloeistoffenbeheer en het productieproces. Meer informatie hierover, klik dan op onderstaande afbeeldingen:

Emulsies 24/7 volautomatisch meten én bijvullen voor iedere metaalbewerker haalbaar: pH waardes, geleidbaarheid, concentratie en temperatuur van emulsies bewaken en stabiel houden. 

Dankzij Fluid Management blijft de kwaliteit van (koel)smeermiddelen en emulsies in topconditie, wat bijdraagt aan een geoptimaliseerd productieproces.                                                                                                         

Apparatuur voor de scheiding en filtratie van procesvloeistoffen: van olieafscheiding tot het behandelen van diverse vloeistoffen en gecentraliseerde systemen.                                  

Om fouten te minimaliseren, productieprestaties te optimaliseren en eindproducten conform de gestelde reinheidseisen te leveren is grip op het héle productieproces van belang. 

Castrol veiligheidsbladen

De meest actuele veiligheidsinformatiebladen (VIB) en productdatabladen treft u aan in het online Castrol VIB & Datablad Overzicht.

Meer info

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.