KSM, uw partner voor smeervetten

KSM is al tientallen jaren leverancier van industriële smeervetten van o.a. Castrol, Shell en Klüber en van de voedselveilige smeervetten van Fuchs Cassida.

Slijtage van machines kan de systeemefficiëntie en de servicelevensduur verminderen. Het beschermen van onderdelen tegen slijtage is cruciaal om het meeste uit investeringen
te kunnen halen door het verlengen van de levensduur van machines en het voorkomen van productieverlies door defecten. Ons portfolio smeervetten biedt bescherming tegen slijtage voor een breed scala aan toepassingen, kent een lange levensduur en is zeer systeemefficient.

Meer informatie per merk, klik dan op onderstaande logo's:

KSM: uw partner voor smeervetten

Smeren
Overige merken
Op aanvraag

Tevens biedt KSM naast dit portfolio hoogwaardige industriële smeervetten een uitgebreid dienstenpakket aan. Voor meer informatie over onze services, klik dan op onderstaande diensten:

In samenwerking met een toonaangevend en merkonafhankelijk laboratorium, verzorgt KSM het nemen van oliemonsters en een snelle rapportage van de olieanalyse.

KSM  vervult als totaalaanbieder niet alleen de rol van leverancier, maar zorgt aan het eind van de keten ook voor de afvoer van gebruikte en afgewerkte olie en ontzorgt hiermee de gebruiker.

Dankzij een samenwerkingsverband met enkele strategische partners wordt volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinereiniging geboden.

Met volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinesmering wordt in samenspraak met de klant een geoptimaliseerd smeerproces,  gerealiseerd. 

Digitale vragenlijst die inzicht verschaft in zowel de huidige als ook de gewenste situatie van (smeertechnisch) onderhoud binnen een organisatie en  eventuele optimalisatiemogelijkheden.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.