Shell smeermiddelen

Shell_chemische_fabriek

KSM levert Shell smeermiddelen in Nederland en België. Het portfolio, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende en specifieke toepassingen, omvat vele en hoogwaardige smeermiddelen en smeervetten.

De keuze van het juiste smeermiddel is van het grootste belang voor het probleemloos functioneren van machines. Ieder productieproces en iedere bewerking kent zijn eigen uitdaging voor het smeermiddel. Hoge drukken, extreme temperaturen, stoffige of natte omgevingen, mens- of milieu kritische omstandigheden: allemaal factoren die van invloed zijn op de keuze voor het juiste smeermiddel. De specialisten van KSM zijn de aangewezen partners voor een deskundig advies. Aanvullend hierop kan gebruik worden gemaakt van de Shell Lubematch, een handige online tool die door Shell Lubricants is ontwikkeld.

Meer info over het portfolio Shell smeermiddelen en smeervetten, klik dan op onderstaande afbeeldingen:

Overige_olie
Op aanvraag

Veiligheidsbladen

Het complete assortiment Shell smeermiddelen en smeervetten, inclusief uitgebreide productinformatie- en productveiligheidsbladen, is terug te vinden via de actuele Shell smeermiddelen online productcatalogus.

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.