Quaker Houghton reiniger/ontvetter

Quaker_Houghton_Drums_op_pallet

Metaalbewerkingsprocessen vereisen speciale producten. De eisen die worden gesteld zijn hoog en de toleranties klein. Naast het leveren van prestaties wordt van (koel)smeermiddelen ook verwacht dat ze bijvoorbeeld geen huidirritatie veroorzaken bij de gebruiker. De metalworking-specialisten van KSM weten welke eisen er gesteld worden in metaalbewerkende processen.

KSM is officieel distributeur van Quaker Houghton, wereldmarktleider in metaalbewerkingsvloeistoffen. Het pakket aan Quaker Houghton reiniger/ontvetter bestaat uit:

Quaker Houghton Houghto-Clean 510

Quaker Hougthon Houghto-Clean 510 is een solvent gebaseerde reiniger die een uitstekend alternatief biedt voor ozon afbrekende reinigers in toepassingen als ultrasoon reiniging of koud reiniging door onderdompeling. Quaker Houghton Houghto-Clean 510 is geurarm en aangenaam in gebruik.

Quaker Houghton Houghto-Clean 510 biedt een uitstekende reinigende en ontvettende werking wat het product ideaal maakt voor koud reiniging, als reiniger in onderhoud en voor het reinigen van metalen. Quaker Houghton Houghto-Clean 510 verwijdert probleemloos restanten van hardingsoliën, anti-roest producten, vetten en snijoliën.

Quaker Houghton Houghto-Clean 510 is geurarm vergeleken met tal van op kerosine gebaseerde ontvetters. Hierdoor wordt Quaker Houghton Houghto-Clean 510 geprefereerd door operatoren en draagt het bij aan een aangenamere werkomgeving.

Quaker Houghton Hougto-Clean 510 kan gebruikt worden voor het reinigen en ontvetten van zowel ferro als non-ferro metalen, inclusief koper en koperlegeringen.

Voordelen
  • Geurarme formulatie – draagt bij aan een aangenamere werkomgeving
  • Geschikt voor ontvetten van zowel ferro als non-ferro metalen
  • Niet geclassificieerd als ontvlambaar onder de huidige wetgeving
  • Alternatief voor ozon afbrekende solventreinigers
  • Veilig en performant alternatief voor gechloreerde solventen

Totaalpakket aanvullende services

KSM faciliteert een uitgebreid aanvullend (diensten)pakket voor het optimaliseren van het vloeistoffenbeheer en het productieproces. Meer informatie hierover, klik dan op onderstaande afbeeldingen:

Emulsies 24/7 volautomatisch meten én bijvullen voor iedere metaalbewerker haalbaar: pH waardes, geleidbaarheid, concentratie en temperatuur van emulsies bewaken en stabiel houden. 

Dankzij Fluid Management blijft de kwaliteit van (koel)smeermiddelen en emulsies in topconditie, wat bijdraagt aan een geoptimaliseerd productieproces.

Apparatuur voor de scheiding en filtratie van procesvloeistoffen: van olieafscheiding tot het behandelen van diverse vloeistoffen en gecentraliseerde systemen. 

Om fouten te minimaliseren, productieprestaties te optimaliseren en eindproducten conform de gestelde reinheidseisen te leveren is grip op het héle productieproces van belang. 

Quaker Houghton veiligheidsbladen

Voor de meest actuele veiligheidsinformatiebladen en productdatabladen van Quaker Houghton: bel of mail naar KSM.

Quaker Houghton: corporate video / sustainability