Quaker Houghton

QH

Metaalbewerkingsprocessen vereisen speciale producten. De eisen die worden gesteld zijn hoog en de toleranties klein. Naast het leveren van prestaties wordt van (koel)smeermiddelen ook verwacht dat ze bijvoorbeeld geen huidirritatie veroorzaken bij de gebruiker. De metalworking-specialisten van KSM weten welke eisen er gesteld worden in metaalbewerkende processen.

KSM heeft een nauwe en intensieve samenwerking met Quaker Houghton, wereldmarktleider in metaalbewerkingsvloeistoffen. Tot medio 2019 werd de markt bewerkt onder de naam Houghton, na de fusie met Quaker is men verder gegaan onder de naam Quaker Houghton. Het uitgebreide pakket aan specifieke (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen bestaat uit o.a.:

Metaalbewerkingsvloeistoffen

Overige_metalworking_producten
Op aanvraag

Emulsiebeheer

KSM biedt diverse oplossingen om het emulsiebeheer te optimaliseren. Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen.

Veiligheidsbladen

Voor de veiligheidsbladen van de Quaker Houghton metaalbewerkingsproducten: neem contact op met KSM via 0318-555129 en/of info@ksmindustrial.com

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.