Quaker Houghton Sitala A 400

Quaker Houghton Sitala A 400 is een nieuwe generatie amine-en boorvrije koelvloeistof  voor algemene verspaning van een grote verscheidenheid aan materialen.

SKU
2010058

Quaker Houghton Sitala A 400 is een nieuwe generatie amine-en boorvrije koelvloeistof  voor algemene verspaning van een grote verscheidenheid aan materialen.

Sitala A 400 is een uitstekende amine- en boorvrije koelvloeistof voor algemene verspaning van gietijzer, staal-, aluminium- en koperlegeringen. Quaker Houghton Sitala A 400 is geschikt voor lichte tot middelzware bewerkingen alsook slijpbewerkingen op al deze materialen. Voor metaalbewerkers die uitsluitend koperlegeringen verspanen wordt aanbevolen om gebruik te maken van speciaal hiervoor ontwikkelde koelvloeistoffen uit het Quaker Houghton gamma. De aanbevolen start waterhardheid, voor verzekeren van optimale prestaties, voor Sitala A 400 is 5 – 15°dH.

Voordelen
  • Uitstekende detergentie – resulteert in zuivere werkstukken en machines en creëert een aangenamere werkomgeving
  • Goede roestbescherming – ten gevolge van de aanwezigheid van specifieke anti-corrosie additieven. Dit resulteert in een verminderde afkeur en een verlaging van de onderhoudskosten ten gevolge van roestproblemen
  • Schuim arm – garandeert probleemloze werking in combinatie met hoge werkdrukken en debieten
  • Huidvriendelijk – laag risico op huidirritatie, leidend tot verhoogde tevredenheid van operatoren
  • Vrij van boor, amines, bactericde, chloor, fenol, nitriet
Meer informatie
OEM Approval Nee

There are no TDS available for this product. If you have any (technical) questions, please contact us.