QH Fluidworker

De QH Fluidworker van Quaker Houghton is een speciaal ontwikkelde mobiele stand-alone unit voor het beheersen van eventuele bacteriegroei in uw emulsies. 

Unieke technologie

Het unieke aan de QH Fluidworker is dat gebruik wordt gemaakt van UV-C licht, dat het DNA van de bacteriën zodanig aantast dat verdere voortplanting wordt gestopt. Het resultaat: binnen enkele uren kan de bewerkte bacteriepopulatie met 99% zijn gereduceerd.

Introductievideo QH Fluidworker

Voordelen

Naast het reduceren van de bacteriegroei kent de QH Fluidworker nog een aantal andere voordelen, zoals:

  • Verlengt de levensduur van emulsiebaden
  • Draagt bij aan een veiligere werkomgeving
  • Compacte en mobiele plug&play stand-alone unit
  • Geen productiestilstand of uitval tijdens het installeren QH Fluidworker

Emulsiebeheer

Naast de QH Fluidworker biedt KSM diverse andere oplossingen om het emulsiebeheer te optimaliseren. Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen.

Meer info

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.