Over KSM

KSM: altijd een oplossing

KSM is de aangewezen partner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen en het (volautomatisch) ontzorgen van uw emulsiebeheer. KSM heeft zijn ruim zestig jaar kennis en ervaring, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Om maximaal te produceren tegen minimale kosten levert KSM een volledig pakket hoogwaardige industriële smeermiddelen en (Grade 2 gecertificeerde) metaalbewerkingsvloeistoffen van wereldmarktleiders als Castrol, Quaker Houghton, Shell en Fuchs Cassida. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment additionele producten te weten Belki filtratie, Apiezon® vacuümtoepassingen en de automatische smeersystemen van Memolub®. Tevens biedt KSM naast dit portfolio een uitgebreid dienstenpakket aan.  Meer specifieke info: klik dan op onderstaande afbeeldingen:

RCL: maximaal produceren tegen minimale kosten

Werken volgens de RCL-methode betekent dat, na een gedegen inventarisatie op locatie, een plan van aanpak wordt opgesteld. Hierin wordt het totaalpakket aan smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen, diensten, apparatuur, software en consultancy optimaal afgestemd op de individuele behoeftes, wensen en eisen van iedere klant afzonderlijk.

De RCL methode biedt daarbij de zekerheid van een gestructureerde aanpak. Hierdoor worden alle aspecten, die van invloed zijn op het resultaat van (smeer)technisch onderhoud en emulsiebeheer, in kaart gebracht, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Bovendien geschiedt dit op een wijze, en in een tempo, zoals door de klant zelf aangegeven. Deze wordt daardoor stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.

Meer info over onze RCL-methode: klik dan op het RCL-logo.

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden: klik HIER.