Over KSM

KSM: altijd een oplossing

KSM is de aangewezen partner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen en het (volautomatisch) ontzorgen van uw emulsiebeheer.

Benieuwd naar onze specifieke oplossingen: klik op onderstaande afbeeldingen!
Meer info over onze huidige organisatie en de historie van KSM: klik dan HIER!
Weten voor wie wij reeds een partner zijn: zie bijgaand een kleine selectie!

Referenties_01_

Nieuws en interessante artikelen

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

RCL: Maximaal produceren tegen minimale kosten.

Werken volgens de RCL-methode betekent dat, na een gedegen inventarisatie op locatie, een plan van aanpak wordt opgesteld. Hierin wordt het totaalpakket aan smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen, diensten, apparatuur, software en consultancy optimaal afgestemd op de individuele behoeftes, wensen en eisen van iedere klant afzonderlijk.

De RCL methode biedt daarbij de zekerheid van een gestructureerde aanpak. Hierdoor worden alle aspecten, die van invloed zijn op het resultaat van (smeer)technisch onderhoud en emulsiebeheer, in kaart gebracht, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Bovendien geschiedt dit op een wijze, en in een tempo, zoals door de klant zelf aangegeven. Deze wordt daardoor stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.

Meer info over onze RCL-methode: klik dan op het RCL-logo.

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, geldig vanaf 01-10-2022: klik HIER.