KSM presenteert 24/7 volautomatisch emulsiebeheer op 'De Nederlandse Metaal Dagen'

Meteen weten welke kosten u bespaart met 24/7 volautomatisch emulsiebeheer?!

Van woensdag 15 tot en met vrijdag 17 september zal KSM deelnemen aan ‘De Nederlandse Metaal Dagen’ in de Brabanthallen te Den Bosch. Dit kennisevenement van en voor de maakindustrie, met als centrale thema ‘The next step to Smart Manufacturing’, omvat een vakbeurs en congres die beiden inhaken op de thema’s ‘Industrie 4.0, Digitalisering, Productieverbetering en Procesoptimalisatie’.

DNMD-datum

Volautomatisch meten én bijvullen

KSM (stand E008, hal 6) presenteert het eind 2020 geïntroduceerde innovatieve ‘high tech emulsiebeheer’ concept, waarmee 24/7 volautomatische ontzorging van het emulsiebeheer voor iedere metaalbewerker te realiseren is. Dankzij dit unieke concept blijven emulsies 24/7 in topconditie en is onbemand produceren voor iedere metaalbewerker mogelijk.

Sinds de lancering zijn er inmiddels een aantal zeer geslaagde projecten opgeleverd. Aanvullend heeft KSM, mede vanwege de grote belangstelling en vraag, een compacte en eenvoudig aan te sluiten mobiele testunit ontwikkeld die het gebruikers mogelijk maakt om gedurende een korte periode alle voordelen van ‘high tech emulsiebeheer’ te testen. Deze testunit zal ook tijdens de beurs te bewonderen zijn. Als meest recente tool is de ‘Bespaarcalculator’ gerealiseerd waarmee snel inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel kosten dankzij ‘high tech emulsiebeheer’ worden bespaard.

hteb_foto_-_kopie

Belki Filtratie apparatuur

Naast alle overige oplossingen die maximaal produceren tegen minimale kosten mogeljjk maakt zal KSM ook speciale aandacht schenken aan het assortiment van Belki Filtratie, waarvan enkele apparaten op de stand worden getoond.

Het Belki-assortiment omvat o.a. filtratieapparatuur zoals olieafscheiders, diepbed bandfilters, magneetfilters en centrale systemen. Daarnaast bestaat het assortiment uit apparatuur voor het monitoren en/of aanpassen van vloeistofeigenschappen.

Gratis kaarten

Aarzel dan ook niet, bezoek ons tijdens ‘De Nederlandse Metaal Dagen’ op stand E.008 (hal 6) en weet meteen welke kostenbesparingen u kunt realiseren. Dit kan woensdag en vrijdag van 10–17 uur en donderdag van 10–21 uur. Voor gratis toegang klik op de banner of HIER.

Coronamaatregelen
De organisatie van ‘De Nederlandse Metaal Dagen’ heeft aangegeven dat vooralsnog, na overleg met de ‘Veiligheidsregio’ en gebaseerd op de huidige situatie, alleen de beperking van 1,5 meter afstand van toepassing is. Hierop heeft men geanticipeerd door een beursvloer met 5 meter brede gangpaden in te richten. Mochten de besmettingscijfers weer gaan oplopen, dan zal de organisatie met aanvullende maatregelen komen.

Emulsiebeheer

KSM biedt diverse oplossingen om het emulsiebeheer te optimaliseren. Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen.

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.