Op dinsdag 21 maart neemt KSM (stand 86) deel aan het door Hi Delta en Mikrocentrum georganiseerde 'ZIE 2023: DE TECHNOLOGISCHE INDUSTRIE', hét verbindende kennis- en netwerkevent voor de Zuid-Hollandse maakindustrie in de 'Van Nelle Fabriek' te Rotterdam.

Aquaslide: olievrij Triple Clean Verspanen op waterbasis

Tijdens 'ZIE 2023' presenteert KSM met Aquaslide hét olievrije koelsmeerconcept dat Triple Clean Verspanen op waterbasis mogelijk maakt. Deze nieuwe technologie helpt verspanende bedrijven om te voldoen aan de steeds hogere reinheidseisen die eindklanten stellen, tegen de laagste (reinigings)kosten, in een schone en veilige omgeving voor operators. Tests bij partners van KSM uit de hightechindustrie laten zien, dat de inzet van Aquaslide op drie fronten zorgt voor verbetering:

- Schonere werkstukken (geen HIO-elementen);
- Schonere machines (betere prestaties);
- Schonere werkomgeving (veiliger werken, HSE, geen gevaarlijke bestanddelen volgens EU-verordening).

Video: Aquaslide

Alvast meer weten over Aquaslide? Bezoek dan onze Aquaslide webpage voor uitgebreidere informatie. Maar uiteraard heten we u tijdens 'ZIE 2023' ook van harte welkom op onze stand (nr. 86) waar u tevens kennis kunt maken met o.a. de (koel)smeermiddelen van Castrol, Quaker Houghton en Shell, en het high-tech-emulsiebeheer concept dat het voor iedere metaalbewerker mogelijk maakt om emulsies 24/7 volautomatisch te meten én bij te vullen.

Castrol
quaker
shell
Aquaslide

Emulsies 24/7 volautomatisch meten én bijvullen

Tijdens 'ZIE 2023' presenteert KSM het ‘high tech emulsiebeheer’ concept, waarmee emulsies 24/7 volautomatisch gemeten én bijgevuld kunnen worden. Dankzij dit unieke concept is het nu mogelijk om pH waardes, geleidbaarheid, concentratie en temperatuur van emulsies te bewaken en stabiel te houden.

Het resultaat: emulsies blijven 24/7 in topconditie en onbemand produceren is nu voor iedere metaalbewerker haalbaar.

ZIE 2023

Zuid-Holland heeft alle ingrediënten in huis om sterke economische groei te realiseren: een stevige industriële geschiedenis, ruim 30.000 maakbedrijven en toeleveranciers, focus op lucht- en ruimtevaart, agri & tuinbouw, scheepsbouw en machinebouw én een flinke dosis ambitie. Deze ingrediënten bieden bovendien de kans om een sleutelrol te spelen op het gebied van digitalisering, de energietransitie en de circulaire economie. Die transities vragen om technologische innovaties, maar daarvoor is cross-sectorale samenwerking en kennisdeling essentieel. Samen weten we namelijk meer dan één. Deze filosofie is de basis van 'ZIE 2023': het technologische industrie event dat Hi Delta en Mikrocentrum samen organiseren op 21 maart in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Het programma:

- Inspirerende expo met 80 deelnemers
- Interessante innovaties en demo’s
- Ruim 800 bezoekers – gratis toegang
- Inspirerend congresprogramma

Klik hier voor meer informatie. 

Gratis kaarten

Aarzel dan ook niet en bezoek onze stand (86) tijdens 'ZIE 2023'. Voor gratis toegang: klik HIER.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.