KSM presenteert op de TechniShow (hal 8, stand E054) onder de naam Aquaslide een nieuw koelsmeerconcept dat clean en olievrij verspanen op waterbasis mogelijk maakt.

Deze nieuwe technologie helpt verspanende bedrijven om te voldoen aan de steeds hogere reinheidseisen die eindklanten stellen, tegen de laagste (reinigings)kosten, in een schone en veilige omgeving voor operators.

Web_6_aquaslide_logo_cmyk_Slogan_reg

Triple Clean Verspanen

Recente tests bij partners van KSM uit de hightechindustrie laten zien, dat de inzet van Aquaslide op drie fronten zorgt voor verbetering:

  • Schonere werkstukken (geen HIO-elementen);
  • Schonere machines (betere prestaties);
  • Schonere werkomgeving (veiliger werken, HSE).
AQUASLIDE_Presse_3_Copyright_polsterpics.com_low

Meer weten

Bezoek dan onze Aquaslide webpage (klik HIER) voor uitgebreidere informatie en een korte Aquaslide-video. Maar uiteraard heten we u ook tijdens de TechniShow van harte welkom op onze stand, waar u tevens kennis kunt maken met o.a. de (koel)smeermiddelen van Castrol , Shell en  Quaker Houghton en onze overige KSM-oplossingen.

Openingstijden / gratis toegang

De TechniShow vindt plaats van dinsdag 30 augustus t/m vrijdag 2 september in de Jaarbeurs te Utrecht en kent de volgende openingstijden:

  • 30 augustus: 10.00 uur – 19.00 uur
  • 31 augustus: 10.00 uur – 19.00 uur
  • 1 september: 10.00 uur – 21.00 uur
  • 2 september: 10.00 uur – 17.30 uur

Gratis toegangskaarten: klik dan op onderstaande banner.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.