QH_Drums_op_pallet


In de rubriek 'Product Uitgelicht' zal KSM op zeer regelmatige basis een willekeurig (koel)smeermiddel uit haar assortiment nader belichten. Ditmaal aandacht voor Quaker Houghton Ensis DW 1262.

Productomschrijving

Quaker Houghton Hocut Ensis DW 62 is een uitstekende roestwerend middel met ontwateringseigenschappen voor middellange beschermingsduur. Na verdamping van het solvent laat Ensis DW 1262 een wasachtige roestwerende film achter op het te conserveren oppervlak. Ensis DW 1262 kan eenvoudig verwijderd worden met watermengbare alkalische reinigers of met een solvent. Ensis DW 1262 is een hoogwaardig, roestwerend, solvent gebaseerd product met ontwateringseigenschappen dat een goede dekking geeft over het te beschermen oppervlak. De wasachtige roestwerende film is zeer doeltreffend in het neutraliseren van vingerafdrukken en weerstaat vormen van barsten in de film en het loskomen ervan. Gebruik Ensis DW 1262 waar een uitstekend dekkingsvermogen en een uitmuntende bescherming op middellange termijn vereist zijn.

Toepassing

Quaker Houghton Ensis DW 1262 is een roestwerend middel met een beschermingsduur op middellange termijn, dat geschikt is voor metaaloppervlakken die tijdens de opslag of gebruik een hoge kans op corrosie lopen. Ensis DW 1262 is een roestwerende middel op solventbasis met waterverdringende eigenschappen dat na verdampen van het solvent een tijdelijke wasachtige filmlaag achter laat op de te beschermen metaal oppervlakken. Quaker Houghton Ensis DW 1262 beschermt metalen onderdelen op een efficiënte manier tegen de schadelijke invloeden van vochtigheid, lucht, detergenten en andere verontreinigingen. Ensis DW 1262 kan worden toegepast door middel van onderdompeling of spuiten.

Voordelen

  • De beschermingsduur bedraagt 12 maanden (binnen) respectievelijk 3 maanden (overdekt buiten);
  • Het product is makkelijk te verwijderen met alkalische of solvent gebaseerde reinigers;
  • Uitstekende demulgerende eigenschappen;
  • Korte droogtijd.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.