Product Uitgelicht: Cassida Chain Oils range

In de rubriek ‘Product Uitgelicht’ zal KSM op zeer regelmatige basis een willekeurig (koel)smeermiddel uit haar assortiment nader belichten. Ditmaal de voedselveilige ‘Cassida Chain Oils’ range.

Productomschrijving

KSM levert onder de naam Cassida Chain Oils een zeer uitgebreide range hoogwaardige kettingoliën. De samenstelling van de diverse types bestaat uit een speciaal geselecteerde mix van synthetische vloeistoffen en additieven.

Toepassing

Cassida Chain Oils zijn speciaal ontwikkeld voor machines in de voedingsmiddelenindustrie en voldoen aan de strengste eisen van zowel OEM’ers als ook eindgebruikers.  

Voordelen

Cassida Chain Oils hebben hun eigen specifieke productvoordelen die per toepassing kunnen verschillen, zoals o.a.:

 

  • Toepasbaar in (extreem) hoge en (extreem) lage temperaturen
  • Verlengt de levensduur van kettingen
  • Uitstekende slijtagepreventie
  • Bescherming tegen corrosie
  • Neutrale geur
  • Uitstekende hechting
  • NSF H1, Kosher en Halal geproduceerd en gecertificeerd

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.