24/7 volautomatisch meten én bijvullen

KSM (stand 171, hal 1) presenteert tijdens de 'Precisiebeurs' het innovatieve ‘high tech emulsiebeheer’ concept, waarmee 24/7 volautomatisch o.a. de pH waardes, geleidbaarheid, concentraties en temperatuur van emulsies bewaakt en stabiel gehouden kunnen worden. Dankzij dit unieke concept blijven emulsies 24/7 in topconditie en is onbemand produceren voor iedere metaalbewerker mogelijk.

Sinds de lancering zijn er inmiddels een aantal zeer geslaagde projecten opgeleverd. Aanvullend heeft KSM, mede vanwege de grote belangstelling en vraag, een compacte en eenvoudig aan te sluiten mobiele testunit ontwikkeld die het gebruikers mogelijk maakt om gedurende een korte periode alle voordelen van ‘high tech emulsiebeheer’ te testen. Deze testunit zal ook tijdens de beurs te bewonderen zijn. Als meest recente tool is de ‘Bespaarcalculator’ gerealiseerd waarmee snel inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel kosten dankzij ‘high tech emulsiebeheer’ worden bespaard.

Naast 'high tech emulsiebeheer' is er uiteraard ook aandacht voor ons uitgebreide portfolio aan (Grade 2 gecertificeerde) metaalbewerkingsvloeistoffen. 

hteb_foto_-_kopie

Precisiebeurs

Van micrometer naar picometer. De vraag naar nog nauwkeuriger en kleiner meten, produceren en construeren stijgt al jaren onverminderd. Producten en technologieën worden bovendien steeds complexer en slimmer. Precisietechnologie is dan ook razendsnel uitgegroeid tot dé stabiele basis van vele apparaten en componenten om ons heen.

Als het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hightech industrie, is de 'Precisiebeurs' al 20 jaar het platform voor alle ontwikkelingen rondom precisietechnologie. 

Gratis kaarten

Aarzel dan ook niet, bezoek ons tijdens de ‘Precisiebeurs' op stand 171 (hal 1) en weet meteen welke kostenbesparingen u kunt realiseren dankzij 'high tech emulsiebeheer'. Dit kan woensdag en donderdag van 09.30 –17 uur. Voor gratis toegang klik op de banner of HIER.

Coronamaatregelen
De organisatie van de 'Precisiebeurs' heeft uitgebreide maatregelen genomen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Toegang wordt daarbij alleen verleend met een corona toegangsbewijs. Meer informatie kunt u terugvinden op de website van de 'Precisiebeurs' (klik HIER). Wij verzoeken u deze maatregelen voorafgaand aan uw bezoek door te nemen.

Emulsiebeheer

KSM biedt diverse oplossingen om het emulsiebeheer te optimaliseren. Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen.

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.