Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 oktober neemt KSM (stand H135) deel aan de ‘METAVAK’ in de Evenementenhal te Gorinchem. 'METAVAK' is dé vakbeurs voor de gehele metaalindustrie en vindt iedere dag plaats van 13.00 - 21.00 uur.

Tijdens de 'METAVAK'
presenteert KSM met Aquaslide een nieuw koelsmeerconcept dat clean en olievrij verspanen op waterbasis mogelijk maakt. Deze nieuwe technologie helpt verspanende bedrijven om te voldoen aan de steeds hogere reinheidseisen die eindklanten stellen, tegen de laagste (reinigings)kosten, in een schone en veilige omgeving voor operators.

AQUASLIDE_Presse_3_Copyright_polsterpics.com_low

Triple Clean Verspanen
Recente tests bij partners van KSM uit de hightechindustrie laten zien, dat de inzet van Aquaslide op drie fronten zorgt voor verbetering:

  • Schonere werkstukken (geen HIO-elementen);
  • Schonere machines (betere prestaties);
  • Schonere werkomgeving (veiliger werken, HSE).
AQUASLIDE_Presse_2_Copyright_polsterpics.com_low_Klein_

Alvast meer weten over Aquaslide?
Bezoek dan onze Aquaslide webpage (klik HIER) voor uitgebreidere informatie en een korte Aquaslide-video. Maar uiteraard heten we u ook tijdens de 'METAVAK van harte welkom op onze stand, waar u tevens kennis kunt maken met o.a. de (koel)smeermiddelen van Castrol Shell en  Quaker Houghton.

Volautomatisch meten én bijvullen

Naast het innovatieve Aquaslide presenteert KSM het ‘high tech emulsiebeheer’ concept, waarmee emulsies 24/7 volautomatisch gemeten én bijgevuld kunnen worden. Dankzij dit unieke concept is het nu mogelijk om pH waardes, geleidbaarheid, concentratie en temperatuur van emulsies te bewaken en stabiel te houden.

Dankzij ‘high tech emulsiebeheer’ blijven emulsies 24/7 in topconditie en is onbemand produceren voor iedere metaalbewerker mogelijk.

hteb_foto_-_kopie

Gratis kaarten

Aarzel dan ook niet en bezoek onze stand (H135) tijdens de 'METAVAK'. Dit kan op alle beursdagen van 13.00 tot 21.00 uur.
Voor gratis toegang klik op de banner of HIER.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.