Meteen weten welke kosten u bespaart met 24/7 volautomatisch emulsiebeheer?!

Van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 oktober neemt KSM deel aan de ‘METAVAK’ in de Evenementenhal te Gorinchem. 'METAVAK' is dé vakbeurs voor de gehele metaalindustrie en vindt iedere dag plaats van 13.00 - 21.00 uur.

Tijdens de 'METAVAK' kunt u kennismaken met het nieuwe en innovatieve 'high tech emulsiebeheer' concept, waarmee 24/7 volautomatisch o.a. de pH waardes, geleidbaarheid, concentraties en temperatuur van emulsies bewaakt en stabiel gehouden kunnen worden. Daarnaast is er speciale aandacht voor onze Belki filtratie-apparatuur en kunt u uiteraard terecht voor onze (Grade 2 gecertificeerde) metaalbewerkingsvloeistoffen. 

Beeldmerk

Volautomatisch meten én bijvullen

KSM (stand K 120) presenteert het eind 2020 geïntroduceerde innovatieve ‘high tech emulsiebeheer’ concept, waarmee 24/7 volautomatische ontzorging van het emulsiebeheer voor iedere metaalbewerker te realiseren is. Dankzij dit unieke concept blijven emulsies 24/7 in topconditie en is onbemand produceren voor iedere metaalbewerker mogelijk.

Sinds de lancering zijn er inmiddels een aantal zeer geslaagde projecten opgeleverd. Aanvullend heeft KSM, mede vanwege de grote belangstelling en vraag, een compacte en eenvoudig aan te sluiten mobiele testunit ontwikkeld die het gebruikers mogelijk maakt om gedurende een korte periode alle voordelen van ‘high tech emulsiebeheer’ te testen. Deze testunit zal ook tijdens de beurs te bewonderen zijn. Als meest recente tool is de ‘Bespaarcalculator’ gerealiseerd waarmee snel inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel kosten dankzij ‘high tech emulsiebeheer’ worden bespaard.

hteb_foto_-_kopie

Belki Filtratie apparatuur

Naast alle overige oplossingen die maximaal produceren tegen minimale kosten mogeljjk maakt zal KSM ook speciale aandacht schenken aan het assortiment van Belki Filtratie, waarvan enkele apparaten op de stand worden getoond.

Het Belki-assortiment omvat o.a. filtratieapparatuur zoals olieafscheiders, diepbed bandfilters, magneetfilters en centrale systemen. Daarnaast bestaat het assortiment uit apparatuur voor het monitoren en/of aanpassen van vloeistofeigenschappen.

Gratis kaarten

Aarzel dan ook niet, bezoek ons tijdens de 'METAVAK' op stand K 120 en weet meteen welke kostenbesparingen u kunt realiseren. Dit kan tijdens alle beursdagen van 13–21 uur. Voor gratis toegang klik op de banner of HIER.

Coronamaatregelen
De organisatie van de 'METAVAK' heeft uitgebreide maatregelen genomen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Toegang wordt daarbij alleen verleend met een corona toegangsbewijs. Meer informatie kunt u terugvinden op de website van de 'METAVAK (klik HIER). Wij verzoeken u deze maatregelen voorafgaand aan uw bezoek door te nemen.

Emulsiebeheer

KSM biedt diverse oplossingen om het emulsiebeheer te optimaliseren. Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen.

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.