Zó werkt uw Dosatron

Altijd al willen weten hoe een Dosatron nu precies in elkaar steekt? Bekijk dan deze video waarin de ins en outs van een Dosatron stap voor stap worden belicht.

Zoals bij nagenoeg alle apparatuur het geval is geldt ook voor de Dosatron dat goed onderhoud er ondere andere toe bjdraagt dat de levensduur wordt verlengd en de werking optimaal blijft. Het regelmatig reinigen van een Dosatron vormt dan ook zeker geen overbodige luxe.

Schroef uw Dosatron maar eens open en wellicht bent u verbaasd over de hoeveelheid vervuiling die u aantreft. Of: zie de foto’s in het artikel ‘Waarom u uw Dosatron moet reinigen?'(klik HIER)

Dosatron

Dankzij de Dosatron doseerpomp wordt de juiste dosering van een emulsie gerealiseerd. De doseerpomp gebruikt de doorstroming van het water als aandrijfkracht voor de motorzuiger. De geïnjecteerde hoeveelheid concentraat is te allen tijde proportioneel aan de hoeveelheid water die door de doseerpomp gaat. Eventuele schommelingen van de druk hebben geen enkele invloed op het ingestelde percentage van het te injecteren concertraat en de doseerverhouding kan eenvoudig worden aangepast.

Let op: dosering, doorstroming, injectie capaciteit, druk en aansluiting zijn afhankelijk van het type Dosatron!

Dosatron Trolley

Dankzij de verrijdbare Dosatron trolley, speciaal door KSM ontwikkeld, is het voor de gebruiker snel mogelijk om de machines ter plekke af te vullen en/of bij te vullen.

  • Verrijdbaar
  • Flexibel
  • Snel inzetbaar

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.