Hysol_Stock_ImageryBarrels


In de rubriek 'Product Uitgelicht' zal KSM op zeer regelmatige basis een willekeurig (koel)smeermiddel uit haar assortiment nader belichten. Ditmaal de range Castrol Magna additievenvrije oliën.

Productomschrijving

Castrol Magna oliën zijn een reeks additievenvrije oliën van hoge kwaliteit, inherent bestand tegen oxidatie en met goede de-emulgerende eigenschappen.

Toepassing

De Castrol Magna-serie is geschikt voor allerlei toepassingen, zoals de smering van lagers, spindels. De soorten met een hogere viscositeit zijn geschikt voor matig belaste overbrengingen. Ze kunnen ook worden toegepast in vacuümpompen en hydraulische systemen waar een vloeistof van het type 'ISO HH' wordt vereist. De Magna-serie is leverbaar in een reeks viscositeiten, van 320 cSt voor het smeren van tandwielen tot 2 cSt voor toepassing op sneldraaiende spindels met nauwe toleranties. Het Magna serie is volledig compatibel met nitril-, siliconen- en fluorpolymeer afdichtmaterialen. Magna is als volgt ingedeeld: ISO 6743/4 - Type HH. Magna 100 en Magna 150 worden veelal als omloopsmering gebruikt.

Voordelen

  • Hoog geraffineerde minerale olie maakt het product geschikt voor toepassingen waar niet-geadditiveerde oliën kunnen worden gebruikt;
  • Minerale olie van goede kwaliteit maakt een lange levensduur mogelijk;
  • Het lage stolpunt zorgt voor een probleemloze werking in koude omstandigheden.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.