Hysol_Stock_ImageryBarrels


In de rubriek 'Product Uitgelicht' zal KSM op zeer regelmatige basis een willekeurig (koel)smeermiddel uit haar assortiment nader belichten. Ditmaal de Castrol DWF-Spray.

Productomschrijving

Castrol DWF is een hoogkwalitatieve kruipolie met waterafstotende eigenschappen, geschikt voor gebruik in de werkplaats, thuis en onderweg. DWF, beschikbaar in spuitbussen (aerosols), verwijdert vocht en reinigt, beschermt en smeert alle metalen onderdelen. De superieure eigenschappen van Castrol DWF zorgen voor een efficiënte penetratie in geval van gecorrodeerde metalen, waardoor onderdelen veel gemakkelijker losgemaakt kunnen worden. Ook op de werkvloer binnen de industrie laat DWF Spray zich zien als een zeer multi-inzetbare kruipolie.

Toepassing

Geschikt voor gebruik in de werkplaats, thuis en onderweg. Daar waar 'WD40' vanuit marketing de naam heeft een alleskunner te zijn, is DWF Spray universeel toepasbaar en extreem performant. Een spuitbus mag niet ontbreken op de werkvloer of in de gereedschapskist.

Voordelen

  • Legt een waterafstotende beschermlaag op metalen onderdelen
  • Maakt gecorrodeerde onderdelen terug los
  • Stopt piepgeluiden
  • Reinigt en beschermt metalen onderdelen

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.