Machining Quickscan

KSM_partner_in_smering_en_onderhoud

In onderstaande video geeft Xavier Keulen-Thomassen, Algemeen Directeur van KSM, een korte uitleg over de toegevoegde waarde van de KSM Machining Quickscan, die speciaal voor de verspanende industrie is ontworpen.

Deze digitale vragenlijst is ontwikkeld als een eerste inventarisatie om snel inzicht te krijgen in de onderhoudsbehoefte van een organisatie. Hieruit volgt een compleet beeld van de onderhoudsstructuur en het onderhoudsniveau van een organisatie en ontstaat inzicht in de onderhoudsaanpak, kengetallen, processen en optimalisatiemogelijkheden.

KSM levert op basis van de ingevulde vragenlijst een rapportage die inzicht verschaft in zowel de huidige als ook de gewenste situatie van (smeertechnisch) onderhoud binnen een organisatie. Daarnaast bevat de rapportage een weergave van eventuele optimalisatiemogelijkheden op bijvoorbeeld het gebied van:

  • het reduceren van kosten;
  • het maximaliseren van de productie;
  • het reduceren van risico’s.

Ten slotte volgen, indien van toepassing, een aantal specifieke Business Cases waarin de mogelijke kansen voor een organisatie specifiek zijn uitgewerkt.

Emulsiebeheer

KSM biedt diverse oplossingen om het emulsiebeheer te optimaliseren. Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen.

Meer info

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.