Shell hydrauliekolie

Shell Tellus S2 VX

Hoogwaardige  oliën gebaseerd op 'Group ll' basisoliën die gebruik maken van Shell's unieke gepatenteerde technologie en een uitzonderlijke bescherming en prestatie bieden over een breed temperatuurbereik. Ze weerstaan hoge temperaturen en mechanische stress en zijn ideaal geschikt voor mobiele en andere toepassingen die onderhevig zijn aan sterk wisselende temperaturen.

Shell Tellus S2 MX

Hoogwaardige oliën gebaseerd op 'Group ll' basisoliën die gebruik maken van Shell's unieke gepatenteerde technologie en een uitzonderlijke bescherming en prestatie bieden in de meeste industriële en vele mobiele toepassingen. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en mechanische stress en helpen zo schadelijke afzettingen te voorkomen die invloed hebben op de efficiëntie van de hydraulische krachtinstallatie.

Shell Tellus S2 M

Universeel inzetbare hydraulische olie, thermisch stabiel en goed fijn filtreerbaar. In het bijzonder in systemen die met lage en met hoge werkdrukken, hoge temperaturen en wisselende belastingen intensief worden gebruikt.

Shell Tellus S2 MA

Zinkvrije hydraulische olie van superieure kwaliteit, met sterk reinigende eigenschappen. Speciaal wanneer stick-slip problemen te verwachten zijn, of wanneer thermisch zware belastingen optreden, komen de bijzondere eigenschappen van het product duidelijk naar voren.

Shell Tellus S2 V

Hoogwaardige hydraulische olie, met een groot temperatuurbereik, thermisch stabiel en goed fijn filtreerbaar. In het bijzonder in systemen die met lage en met hoge werkdrukken en belastingen intensief worden gebruikt, én tevens te maken hebben met wisselingen in werktemperatuur.

Shell Tellus S2 VA

Hydraulische olie met reinigende eigenschappen en groot temperatuurbereik. In het bijzonder systemen, die met hoge werkdrukken en wisselende temperaturen intensief worden gebruikt.

Shell Tellus S3 M

Zinkvrije hydraulische olie van superieure kwaliteit. Dit resulteert in een unieke combinatie van eigenschappen, die de gebruiker een optimale beschikbaarheidgraad van het systeem bieden, terwijl de onderhoudskosten verminderd worden.

Shell Tellus S3 V

Zinkvrije hydraulische olie van superieure kwaliteit met een zeer groot temperatuurbereik. Deze olie wordt, vanwege zijn superieure kwaliteit, universeel aanbevolen als hydraulisch medium in systemen die met hoge werkdrukken en wisselende temperaturen intensief worden gebruikt.

Shell Tellus S4 ME

Energiebesparende synthetische hydraulische vloeistof met een zeer hoog prestatievermogen, speciaal ontwikkeld om het energieverbruik te verminderen van zowel industriële hydraulische systemen als mobiele of in de zeevaart gebruikte machines.

Shell Tellus S4 VX 32

Zinkvrije hydraulische olie met extreem groot temperatuurbereik, waarbij de bedrijfszekerheid bij extreme temperatuurwisselingen en zeer lage temperaturen optimaal moet zijn.

Shell Naturelle Fluid HF-E

Universeel toepasbare synthetische milieuvriendelijkere biologisch afbreekbare hydraulische olie.

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.