Castrol: hydrauliek olie

Castrol_pages

Castrol hydrauliekolie

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace. Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol hydrauliek olie.

Hyspin VG

Veelzijdige serie'R&O' hydrauliek olie, ook voor algemeen gebruik, in situaties waar slijtagebescherming niet vereist is. Toepassingen zijn onder andere lagers, tandwielen, pompen, motoren, turbines, cilinders, spindels en compressoren.

Hyspin SPINDLE

Hydrauliek olie ontwikkeld voor de smering van hoge snelheids- en precisielagers van gereedschapsmachines. Afhankelijk van de variant ook met antislijtageadditieven.

Hyspin AWS

Hydrauliek olie (serie) op zinkbasis kunnen worden toegepast in alle soorten hydrauliekpompen waarbij als gevolg van de optredende drukken en snelheden bescherming tegen slijtage noodzakelijk is. Ook leverbaar als 'Superclean'-variant

Hyspin ZZ

Zinkvrije antislijtage hydrauliek- en circulatieolie. Voldoet aan de eisen van Denison HF-0-, Vickers 35VQ25- en Cincinnati Lamb-specificatie. Ook leverbaar als een 'Superclean'-variant.

Hyspin AWH-M

Sterk geraffineerd antislijtage hydraulieksmeermiddel op basis van minerale olie met een hoge viscositeitsindex met een gestabiliseerd zinkadditievensysteem.

Hyspin HVI

Voor systemen waarvoor een hydrauliekvloeistof met een hoge viscositeitsindex is vereist en voor hydraulische systemen die aan kou of zware belastingen worden blootgesteld en een hoge mate van bescherming tegen slijtage (zinkvrij) en fijne filtratie nodig hebben.

Hyspin HLP-D

Zinkvrije hydrauliek oliën met detergenteigenschappen. Voldoet aan de eisen van DIN 51524, deel 2 en de ISO 6743/4-specificaties voor 'Type HM'-hydrauliekoliën . Uitstekend reinigende en water absorberende eigenschappen.

Hyspin DSP

Zinkvrije extreme druk en antislijtage HLP-D-hydrauliekolie die voldoet aan de eisen van DIN 51 524, deel 2 en ISO 6743. Verhoogde belastbaarheid.

Hyspin DXP

Zinkvrije hydrauliek olie met detergenteigenschappen die voldoet aan de eisen van DIN 51524, deel 2. Ontwikkeld voor gebruik in natte koppeling-/remcombinaties en goedgekeurd door Ortlinghaus. Beschermt uitstekend tegen slijtage in omstandigheden met gemengde wrijving.

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

In samenwerking met een toonaangevend en merkonafhankelijk laboratorium, verzorgt KSM het nemen van oliemonsters en een snelle rapportage van de olieanalyse.

KSM  vervult niet alleen de rol van leverancier, maar zorgt aan het eind van de keten ook voor de afvoer van gebruikte en afgewerkte olie en ontzorgt hiermee de gebruiker.

Dankzij een samenwerkingsverband met enkele strategische partners wordt volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinereiniging geboden.

Met volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinesmering wordt in samenspraak met de klant een geoptimaliseerd smeerproces, gerealiseerd. 

Castrol veiligheidsbladen

De meest actuele veiligheidsinformatiebladen (VIB) en productdatabladen treft u aan in het online Castrol VIB & Datablad Overzicht.

Meer info

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.