Hydraulische olie

Om tegemoet te komen aan de vele eisen binnen het brede scala van hydraulische toepassingen en machineontwerpen, biedt KSM een uitgebreid assortiment hydrauliekolie - > hydraulische oliën ontwikkeld voor specifieke technische en operationele omstandigheden. Dit portfolio, bestaande uit producten obv conventionele minerale oliën tot vol-synthetische / GTL basisoliën toegepast van fighting-grade initiall-fill tot hoogwaardige specialistische olien voor de diverse industrie segmenten foodgrade, metaal, biologisch mindermileieubeslastend, brandvertragend enz. sche en specialistische oliën, biedt een betere bescherming tegen slijtage, een langere levensduur van de olie en verbeterde stick-slip eigenschappen. Tevens bevat ons assortiment hydrauliekolie gemaakt van groep 2 basisoliën (bijv. Shell Tellus), met zeer goede thermische- en oxidatiestabiliteit.
Meer informatie per merk, klik dan op onderstaande logo's:

KSM: uw partner voor hydraulische olie

Tevens biedt KSM naast dit portfolio hoogwaardige hydraulische oliën een uitgebreid dienstenpakket aan. Voor meer informatie over onze services, klik dan op onderstaande diensten:

In samenwerking met een toonaangevend en merkonafhankelijk laboratorium, verzorgt KSM het nemen van oliemonsters en een snelle rapportage van de olieanalyse.

KSM  vervult als totaalaanbieder niet alleen de rol van leverancier, maar zorgt aan het eind van de keten ook voor de afvoer van gebruikte en afgewerkte olie en ontzorgt hiermee de gebruiker.

Dankzij een samenwerkingsverband met enkele strategische partners wordt volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinereiniging geboden.

Met volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinesmering wordt in samenspraak met de klant een geoptimaliseerd smeerproces,  gerealiseerd. 

Digitale vragenlijst die inzicht verschaft in zowel de huidige als ook de gewenste situatie van (smeertechnisch) onderhoud binnen een organisatie en  eventuele optimalisatiemogelijkheden.

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.