Fuchs Cassida

FuchsCassida

KSM is officieel distributeur/verdeler van Fuchs Cassida food grade (voedselveilige) smeermiddelen. Het portfolio omvat een volledig assortiment voedselveilige smeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie, met een grote diversiteit aan toepassingen. In de voedingsmiddelenindustrie is de reglementering van geschikte en voedselveilige smeermiddelen erg strikt, met als doel de consument te beschermen in geval van contaminatie. Het toepassen van de verkeerde smeermiddelen kan bij contaminatie namelijk direct leiden tot medische klachten bij gebruikers, recall acties en indirect tot reputatieschade.

De Food-specialisten van KSM adviseren over de wijze waarop machines, die gebruikt worden voor de productie en/of verwerking van voedingsmiddelen, smeertechnisch onderhouden dienen te worden om zodoende het productieproces storingsvrij te laten verlopen en de (financiële) risico’s te minimaliseren.

Fuchs Cassida food grade smeermiddelen

Veiligheidsbladen

Voor de veiligheidsbladen van de Fuchs Cassida voedselveilige smeermiddelen: neem contact op met KSM via 0318-555129 en/of info@ksmindustrial.com

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.