Shell compressorolie

OLIE VOOR SCHROEFCOMPRESSOREN

Shell Corena S2 R

Smeerolie met reinigende eigenschappen speciaal ontwikkeld voor smering van oliegeïnjecteerde schroefcompressoren voor lucht, waarbij de olie op eenvoudige wijze van het condenswater moet kunnen worden gescheiden.

Shell Corena S3 R

Smeerolie speciaal ontwikkeld voor smering van oliegeïnjecteerde schroefcompressoren voor lucht, waarbij de olie op eenvoudige wijze van het condenswater gescheiden moet kunnen worden.

Shell Corena S4 R

Synthetische smeerolie die speciaal is ontwikkeld voor smering van oliegeïnjecteerde schroefcompressoren voor lucht met een of twee trappen.

OLIE VOOR ZUIGERCOMPRESSOREN

Shell Corena S2 P

Olie voor de smering van zuigercompressoren voor lucht, waarbij perstemperaturen tot 220 °C bereikt worden.

Shell Corena S4 P

Topklasse synthetisch smeermiddel voor zuigercompressoren, in het bijzonder zuigercompressoren die gebruikt worden in zware toepassingen bij hoge druk (meer dan 30 bar) en hoge temperaturen (220 °C aan drukzijde).

OLIE VOOR KOELCOMPRESSOREN

Shell Refrigeration Oil S2 FR-A

Koelcompressorolie voor installaties met ammoniak (R717) of propaan (R290) (NH3 compatible). Gemaakt om afzettingen te minimaliseren en lange levensduur te garanderen.

Shell Refrigeration Oil S4 FR-F

Synthetische olie voor koelcompressoren specifiek voor HFC koelvloeistoffen, zoals R134a.

Shell Refrigeration Oil S4 FR-V

Synthetische olie voor koelcompressoren, die een universele oplossing biedt voor de smerings-behoeften van de meeste compressoren. Hij is compatibel met alle doorgaans gebruikte koelmiddelen, met uitzondering van HFC-koelmiddelen.

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.