Castrol smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen

Castrol

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol Industrial, marktleider in Nederland en België. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen en ruim twintig jaar in vloeistofmanagement en service levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace.

Onderstaand volgt een overzicht van het assortiment Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. 

Metaalbewerking

Algemene Industrie

HPL High Performance Lubricants

Emulsiebeheer

KSM biedt diverse oplossingen om het emulsiebeheer te optimaliseren. Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen.

Veiligheidsbladen

De meest actuele veiligheidsinformatiebladen (VIB) en productdatabladen treft u aan in het online Castrol VIB & Datablad Overzicht.

RCL methode

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.