Belki Filtratieapparatuur

Belki_Page_templatevideo1

KSM is in Nederland exclusief distributeur van Belki, dat al ca. dertig jaar actief is op het gebied van randapparatuur (filtratie). Belki produceert en levert apparatuur die wordt ingezet bij vele processen voor de scheiding en filtratie van procesvloeistoffen: van olieafscheiding tot het behandelen van diverse vloeistoffen en gecentraliseerde systemen. 

Roestvrij staal

Alle BELKI-producten worden vervaardigd uit roestvrij staal. Dit houdt in dat, in tegenstelling tot stalen constructies die zijn voorzien van een lak, de producten roestvrij - en makkelijk schoon te maken - blijven. 

Klantspecifieke modulaire oplossingen

Het onderscheid van BELKI producten ten opzichte van andere aanbieders in de filterindustrie is gelegen in de flexibiliteit en bereidheid om oplossingen aan te passen aan de behoeften van de klant. Het Belki assortiment  is bovendien modulair opgebouwd en kan daarom op talloze manieren worden gecombineerd, zodat voor alle specifieke eisen de optimale oplossing mogelijk is. 

Assortiment

Het assortiment omvat o.a. filtratieapparatuur zoals olieafscheiders, diepbed bandfilters, magneetfilters en centrale systemen. Daarnaast bestaat het assortiment uit apparatuur voor het monitoren en/of aanpassen van vloeistofeigenschappen.

Onderdelen

Belki heeft een beleid voor wat betreft onderdelen dat is gebaseerd op standaardisering. Dit houdt in dat ieder onderdeel ten alle tijden verkrijgbaar is. Bovendien kunnen onderdelen separaat per stuk worden besteld en vormen deze geen onderdeel van (grotere) modules.

Productvideo's en brochures

Download hier de brochure

Download hier de brochure

Download hier de brochure

Download hier de brochure

Download hier de brochure

Download hier de brochure

Bandskimmer-Belki_Miniatuur_Aangepast_
Belki Bandskimmer

Een compacte bandskimmer die vreemde olie van het oppervlak verwijdert door middel van een roterende riem die door het oppervlak van de vloeistof naar beneden wordt geleid. Olie, die op het vloeistofoppervlak drijft, plakt aan de riem. De band trekt de olie los van het vloeistofoppervlak en brengt deze naar de skimmer, waar het van de band wordt geschraapt en naar beneden in de skimmer-scheidingstank loopt. 

Emulsiebeheer

KSM biedt diverse oplossingen om het emulsiebeheer te optimaliseren. Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen.

Meer info

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video's? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.